Hoe staat u ervoor in 2024?
Check uw premie hier

Onze verzekeringen

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Eilander & Partners combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 055 – 578 66 33. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Eilander & Partners krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij Eilander & Partners voor een persoonlijk advies.

Uw zorgverzekering

Door de vele aanbieders is het soms lastig om te bepalen welke zorgverzekering bij u past. Die goedkope polis lijkt heel aantrekkelijk, maar weet u ook waarvoor u verzekerd bent? Voorkom verrassingen en zorg ervoor dat u de zorgverzekering kiest die bij u past.

Hiervoor stellen wij u een onafhankelijke zorgvergelijker beschikbaar.

Op basis van uw wensen rekent de zorgvergelijker door welke verzekering het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Contact opnemen